זה הקנידאלך הכי מושלמים שאני מכירה רכים רכים כמו עננים זה מתכון מנצח שמלווה את כל הסביבה שלי..
המתכון של אחותי Anati Shabazi האלופה שכל שנה באופן קבוע אנחנו מתקשרים אליה להדרכה..
אחותי אומרת שלתוך העיסה אפשר להוסיף כוסברה או פטרוזליה קצוצה זה מעשיר טעמים.
מתכון:
על כל כוס קמח מצה מוסיפים ביצה אחת 2 כפות שמן קצת מלח וכוס מים רותחים..
לפי הסדר לשים את המצרכים בקערה לערבב היטב ובעזרת ידיים משומנות ליצור עיגולים.
אזהרה:
תכינו מראש כמות גדולה באחריות יבקשו עוד!!!