קציצות סלמון בתנור ברוטב פיקנטי

11K

באיזה וארציה שתחליטו לבשל סלמון
המאכל יצא מושלם
סלמון זהו דג משובח שכל הטעמים
נתפסים בו
בחרתי להכין את הסלמון
עם רוטב פיקנטי
הדגים שייכים לחברת רוזנרס פיש
הם אכותים ללא תוספות
ואינם מתכווצים בבישול
הבישול הוא חצי בגז חצי בתנור
מתכון:
6 חתיכות דג סלמון של חברת רוזנרס פיש
2 בצלים בינוניים
צרור פטרוזליה
צרור כוסברה
גרידת לימון מ2 לימונים
שן שום כתושה
כף מלח
חצי כף כרכום
כף תבלין חריימה(של ישראל אהרוני)
חצי כף פפריקה אדומה
לרוטב:
3/4 כוס שמן
גמבה אדומה חתוכה לרצועות
פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות ארוכות
10 שיני שום חתוכים
עגבניה חתוכה לקוביות
2 עגבניות מגורדות
צרור כוסברה
כף מלח
כף פפריקה בשמן
כף פפריקה חריפה
כפית כרכום
כף תבלין חריימה(של ישראל אהרוני)
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
במטחנת בשר טוחנים את הדג
אחכ את הבצל
לתוך קערת הדג להוסיף את שאר החומרים
ללוש ביד לתערובת יציבה
לגלגל עיגולים
ולטגן בשמן עמוק(דקה)
רוטב פיקנטי:
לטגן את רצועות הגמבה והפלפל עד שמזהיב
מוסיפים את שאר החומרים ושאר השמן מערבבים היטב
ומבשלים עוד 5 דקות
מוסיפים כוס מים מערבבים ומבשלים 10 דקות
מוסיפים את הקציצות והכוסברה ועוד כוס מים
מבשלים על הגז 10 דקות
מעבירים לתנור שחומם מראש
200 מעלות בטורבו
לעוד 10 דקות




Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close