כל פעם שהעונה של הדלעת הייתה מגיעה
בחגי תשרי אימי היקרה הייתה מכינה
ממנה תבשילים
סיר סוטאג 28
מתכון:
500 גרם בשר פרגית טחון
200 גרם בשר בקר טחון(צלעות)
500 גרם דלעת כתומה מאד חתוכה לקוביות
צרור פטרוזליה קצוץ
צרור שמיר קצוץ
שן שום גדולה כתושה
בצל בינוני מגורד דק
כף מלח
כפית כמון
חצי כפית קנמון
חצי כפית גינגר
כף גריל עוף
רוטב:
בצל בינוני חתוך לרצועות
2 שיני שום פרוסים
כף מלח
כף פפריקה מתוקה בשמן
כף פפריקה חריפה
כף דבש
קורט פלפל שחור גרוס
2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
קציצות:
מערבבים את כל חומרי הקציצות
כל קציצה טובלים בפירורי לחם דקים
מטגנים.
רוטב:
מטגנים את הבצל
מוסיפים את שאר החומרים
שמים את קוביות הדלעת באמצע
ומסביב קציצות מבשלים 20 דקות
או עד שהדלעת רכה
קציצות פרגית דלעת דבש ופפריקה
