שילוב החומרים הניב פאי כל כך טעים
וקל להכנה את העוגה הזאת מכינים בחצי שעה
ותקצרו עליה המון מחמאות.
ניתן לשלב בתחתית איזה עוגיות שאתם אוהבים
תבנית פאי 24
מתכון:
100 גרם חמאה מומסת
200 גרם בסקויט טחון דק בטעם קרמל או עוגיות לוטוס
150 גרם פקאן גרוס
2 שקיות סוכר וניל
קורט קינמון
צאנק בלונדי
150 גרם שוקולד לבן חתוך
לחתיכות גסות
מוס ריקוטה:
300 מ”ל שמנת מתוקה
גבינת ריקוטה
שקית פודינג וניל
רבע כוס חלב
רבע כוס סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הקראנץ
מהדקים היטב לתבנית מפזרים מעל את
השוקולד הלבן ומכניסים לאפיה
בחום 160 מעלות בטורבו כ15 דקות
** האפיה תקרמל את השוקולד הלבן
ותקלה את הפקאנים בתחתית
להוציא ולצנן היטב
מוס ריקוטה:
להקציף את השמנת למרקם רך להוסיף את שאר החומרים
ולהקציף לקצף יציב.
לפדר מעל אבקת קקאו אכותית ולצנן היטב