מה יותר מיוחד מהלגיש קינוח אישי הורס
בטעמים של אלפחורס
ניתן להכין את הקינוח בתבנית 24
8 תבניות אישיות
מתכון:
עוגית אלפחורס:
140 גרם קמח
80 גרם קורונפלור
80 גרם אבקת סוכר
3 חלמונים
גרידת לימון
150 גרם חמאה קרה
שקית אבקת אפיה
מוס וניל:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38% שומן
2 כפות פודינג וניל
כף תמצית וניל אכותית
2 כפות סוכר
ריבת חלב אכותית
ציפוי שוקולד
200 גרם שוקולד לבן
60 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה:
מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון
מעבדים עד שמתקבל בצק נח לעבודה
מרדדים בין 2 ניירות אפיה ומכניסים למקפיא
ל10 דקות
מוציאים וקורצים עיגולים בגודל מעט יותר
מהתבניות אישיות
אופים 10 דקות בחום 160 מעלות בטורבו
מצננים היטב
מורחים מסביב לעוגיה ריבת חלב ומגללים בקוקוס
מניחים בצד להרכבה
מוס וניל:
מקציפים את כל חומרי המוס לקצף רך
שופכים לתבניות בגובה 3/4
מקפיאים חצי שעה
מוציאים מזלפים תלולית ריבת חלב וסוגרים בקצף שנשאר
מקפיאים לילה
בבוקר מחלצים ומניחים על רשת מכניסים למקפיא עד שציפוי
השוקולד מוכן
ציפוי שוקולד:
ממיסים את השוקולד וחמאת קקאו
למסה חלקה מאד
מוציאים את הקרמבו מהמקפיא
שופכים מעל את הציפוי הוא יקפא קצת במקום
מעבירים למקרר או למקפיא