קרמבו אלפחורס

7.9K

הנה ניצול חלבונים מעוגיית האלפחורס.
את החלבונים אנחנו מקציפים בשיטת מרנג איטלקי..החלבונים עוברים פיסטור.
המד חום שאמרתי לכם לקנות לטיגון יש לו תפקיד חשוב בהכנת חלק עוגות וגם לטימפרור שוקולד.
הפעם חשוב שתיצמדו להוראות המתכון על מנת להצליח בהכנת מרנג איטלקי.
מתכון:
5 חלבונים
2 כוסות סוכר(400 גרם)
כוס מים(200 מ”ל)
ריבת חלב
עוגיות חמאה
לציפוי:
250 גרם שוקולד לבן(של עילית-נמס מצויין)
120 גרם חמאת קקאו
ממיסים ביחד.
אחרי שקרמבו היה במקפיא שעתיים מוציאים וטובלים כל קרמבו בציפוי.
אופן ההכנה:
את הסוכר והמים מרתיחים על הגז בערך 7 דקות עד שהם מגיעים לטמפרטורה של 120 מעלות.(צריך לצאת סירופ דביק)
לקראת סיום בישול הסירופ מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה בערך דקה וחצי עד שנהיה קצף לבן ומוסיפים בזהירות את הסירופ וממשיכים להקציף בערך 7 דקות עד שאתם נוגעים בקערה למטה והיא לא רותחת אלא חמימה.
מסדרים את עוגיות החמאה מזלפים מעל ריבת חלב ומעל את קצף הקרמבו מקפיאים שעתיים.
מכינים את הציפוי טובלים את הקרמבו ומקפיאים להתייצבות עוד שעה.
תפתחו את התמונות.

מניחים את עוגיות החמאה ומזלפים מעל ריבת חלב
הטמפרטורה צריכה להגיע ל120 מעלות זה לוקח בערך 8 דקות
כך הקרמבו נראה מבפנים

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close