קרמבו שוקולד ווניל

3.8K

קבלו פוסט שמסמל את החורף יותר מהכל “קרמבו..”
הקרמבו חלבי הוא לא מתאים לפרווה(
המילוי שמנת מתוקה עם ג’לטין זה מה שנותן את המרקם המיוחד והמוס.
תפתחו את התמונות והסרטונים בכל תמונה יש הסבר.

מתכון:
חבילת עוגיות אוריאו
2 שמנת מתוקה 38%
2 שקיות סוכר ווניל
7 גרם גלטין(כף שטוחה)
35 גרם מים(רבע כוס מים)
שמים את הגלטין בתוך המים ומערבבים היטב מניחים בצד חצי שעה.
לאחר חצי שעה שגלטין ספח נוזלים מחממים דקה במיקרו לא יותר!!! ממש קצת עד שהוא נמס אפילו פחות מדקה.
מקציפים את השמנת מתוקה עם 2 שקיות סוכר ווניל לקצף יציב מוסיפים את הגלטין ומקציפים חצי דקה מעבירים לשק זילוף.
לציפוי קריספי:
175 גרם שוקולד חלב
55 גרם חמאת קקאו(חובה נותן ציפוי קריספי צילמתי לכם איך הוא נראה)
40 גרם ברס
ממיסים הכל ביחד על הגז לתערובת חלקה
ומעבירים לכוס רחבה וגבוהה
מוציאים את הקרמבו מהמקפיא ומטבילים כל אחד בתוך התערובת של השוקולד

כך הקרמבו נראה מבפנים
יאמייי
Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close