קרמבו מסמל יותר מתמיד חורף
גם זה פתרון עבורכם למי שיש חלבונים מיותרים
לעוגיות אני השתמשתי בבצק פריך של שמרית
ניתן לעשות עם כל עוגיה שאתם חפצים
20 קרמבו
מתכון:
חבילת בצק פריך של שמרית
מילוי:
3 חלבונים
200 גרם סוכר
2 שקיות סוכר וניל
רבע כוס מים
5 גרם גלטין
20 מ”ל מים
ציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה:
מתחילים עם הגלטין
שופכים את 20 מ”ל מים לגלטין מערבבים היטב
ומניחים בצד
עוגיות:
פותחים את הבצק
קורצים עיגולים
ואופים בחום 165 מעלות בטורבו 13 דקות
מילוי:
מקציפים את החלבונים 6 דקות
מוסיפים את הסוכרים
ומקציפים 10 דקות
מוסיפים את רבע כוס מים ושוב מקציפים דקה
מחממים קלות את הגלטין להמסה
מוסיפים לקצף ומקציפים עוד דקה
מעבירים לשק זילוף עם צנטר עגול
ומזלפים מעל העוגיה
מקפיאים שעתיים
ציפוי:
מחממים את ההשוקלד עם החמאת קקאו
לתערובת חלקה
מצננים מעט
מוציאים את הקרמבו מהמקפיא
טובלים ומניחים על תבנית
ניתן לשמור במקרר עד שבועיים
במקפיא עד 3 חודשים