קרמשניט עם תפוחים מקורמלים ברוטב טופי

2.2K

שילוב תפוחים עם קצפת בבצק עלים
אין יותר טעים מזה
אני משתמשת בבצק של שמרית כי הוא כמו פילאס
אינו מתנפח מידי ומתפצח בפה
מתכון:
חבילת בצק עלים של שמרית
לפתוח לפזר מעל סוכר
ולאפות בחום 170 מעלות בטורבו חצי שעה
מילוי:
2 תפוחים מסוג גרנד סמית
לחתוך לקוביות קטנות
20 גרם חמאה
2 כפות סוכר חום
כף דבש
רבע כוס שמנת מתוקה
קצפת:
250 מ”ל שמנת מתוקה 38%
כף פודינג וניל
רבע כוס חלב
אופן ההכנה:
מילוי תפוחים:
להמיס את החמאה הסוכר והדבש
להוסיף את השמנת לערבב היטב
שופכים את התפוחים ומבשלים 8 דקות
קצפת:
מקציפים הכל ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן
הרכבה:
קורצים מהבצק צורה עם רינג מרובע או עגול
ניתן לחתוך 2 מלבנים עם סכין
שכבה ראשונה לזלף מעל קצפת
להניח שכבה שניה מעל
לפזר יפה באמצע את התפוחים
ולזלף מסביב את הקצפת הנותרת

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close