המתכון הכי טוב והכי טעים שאני מכירה לרולדה
תוכלו לשנות מילויים וציפויים לפי מה שאתם אוהבים
תבנית תנור
מתכון:
6 ביצים מופרדות
70 גר’ אבקת סוכר
100 גר’ קמח
2 גר’ אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
80 מ”ל חלב(לפרווה – מיץ תפוז סחוט)
60 מ”ל שמן
למריחה:
3 כפות ממרח לוטוס
מוס וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה 38%
2 שקיות סוכר וניל
כף וחצי פודינג וניל
חצי כוס חלב
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם אבקת הסוכר לקצף יציב מאד
מנמיכים את מהירות המקסר ומוסיפים חלמונים,חלב,שמן
מוסיפים את הקמח ואבקת אפיה בבת אחת ומערבבים בתנועות עטיפה
יוצקים בתבנית תנור מרופדת עם נייר אפיה
אופים בחום 165 מעלות בטורבו 14 דקות בלבד
מוציאים ומצננים היטב
הרכבה:
חותכים מסביב לרולדה את הקצוות
ממיסים 3 כפות לוטוס ומורחים בתוך הרולדה
מכניסים למקפיא (לא מגלגלים)ובנתיים מכינים את מוס הוניל
מוס וניל:
מקציפים את כל החומרים ביחד לקצף יציב אך לא מידי
מוציאים את הרולדה ומורחים את הקצף בשכבה אחת שווה
מגלגלים את הרולדה .
ממיסים 3 כפות לוטוס
שופכים מעל הרולדה
מכניסים 10 דקות למקפיא להתייצבות
מוציאים למקרר
ניתן לקשט במה שרוצים