רולדת תותים ומוס מסקרפונה

2.7K

רולדה שאהובה על כולם
הרולדה יוצאת ארוכה ניתן לחתוך לחצי
תשתמשו בריבה אכותית זה משפיע על טעם העוגה
תבנית תנור
מתכון:
5 ביצים מופרדות
חצי כוס אבקת סוכר (60 גר’)
שקית סוכר וניל
40 מ”ל רבע כוס שמן
60 מ”ל שליש כוס חלב (לפרווה מיץ תפוז)
20 גר’ אבקת שקדים (2 כפות)
70 גר’ קמח (חצי כוס)
ריבה אכותית בטעם תות
3 תותים חתוכים לקוביות קטנות
מוס מסקרפונה:
250 מ”ל שמנת מתוקה 38%
3 כפות מסקרפונה
כף וחצי פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
100 מ”ל שוקולד לבן מומס לקישוט
אופו ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם האבקת סוכר והוניל
לקצף יציב מאד
מנמיכים את מהירות המקסר ומוסיפים
חלמונים שמן וחלב
מוסיפים את כל היבשים ומערבבים בתנועות עטיפה
יוצקים לתבנית תנור עם נייר אפיה מעט משומן
אופים בחום 160 מעלות בטורבו 15 דקות
מוס מסקרפונה:
מקציפים את כל החומרים לקצף יציב
משאירים מעט בצד לזילוף מעל
הרכבה:
מורחים ריבת תות
מעל מוס מסקרפונה
מפזרים מעל את קוביות התות
מגלגלים היטב
מורחים מעט מאד קצפת מעל הרולדה
יוצקים את השוקולד הלבן המומס
מכניסים למקפיא להתייצבות 10 דקות
מזלפים מעל קצפת ומגישים







Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close