ריבועי ברטון גבינה וריבת תות

1.8K

מה קורה שבצק ברטון פוגש גבינה וריבת תות
שילוב מנצח של טעמים ומרקמים
סבלה ברטון זהו בסקויט חמאה בהכנה ביתית
השילוב איתו כבסיס הכנה לעוגות גבינה אפויות הוא מנצח
גם בגלל הטעם וגם בגלל המרקם
תבנית 30*20
אפשר גם תבנית עגולה 24
מתכון:
תחתית סבלה ברטון:
150 גרם חמאה רכה מאד
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3 חלמונים
גרידת לימון (אופציונאלי)
220 גרם קמח
2 שקיות אבקת אפיה
*ריבת תות למריחה אכותית(אני אוהבת קונפיטורה)
מילוי גבינה:
500 גרם גבינה לבנה 9%
2 ביצים
2 כפות פודינג וניל
כף גדושה קורנפלור
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל אכותית
אופן ההכנה:
סבלה ברטון:
בעזרת מקצף בלון מקציפים את החלמונים והסוכר לקצף תפוח
מוסיפים בזרם דק את החמאה וממשיכים להקציף עוד דקה
מחליפים את המקצף בוו גיטרה מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה
וממשיכים לערבב עד שמתגבש בצק
מעבירים את הבצק בין 2 דפי אפיה(לקמח מעט את דף האפיה)
לרדד לגודל התבנית
מעבירים את הבצק לתבנית ומסדרים בעזרת האצבעות את התחתית
*אם הבצק נדבק לידיים תקמחו אותם מעט
אופים את התחתית 15 דקות בחום 160 מעלות בטורבו
מצננים היטב את הבצק
מורחים 3 כפות מהריבה על התחתית
מילוי גבינה:
מערבבים את כל חומרי הגבינה לתערובת חלקה מאד
יוצקים מעל התחתית ומחזרים לאפיה
בחום 140 מעלות בטורבו שעה
מצננים לילה במקרר
מוציאים ופורסים לקוביות
ניתן לזלף מעל שמנת מתוקה מוקצפת


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close