מה קורה כשגבינה ושוקולד נפגשים בתנור
הכלאה מצויינת לחובבי השוקולד והגבינה
את המתכון ניתן להכין בתבנית עגולה
קוטר 24/26
אני הכנתי ברינג 20*30
מתכון:
200 גרם בסקויטים טחונים דק
100 גרם חמאה מומסת
מילוי:
3 חלבונים+חצי כוס סוכר
750 גרם גבינה שמנת בטמפרטורת החדר
200 גרם גבינה לבנה 5%
כוס סוכר
שקית פודינג וניל
כפית תמצית וניל
חצי כוס חלב
2 ביצים
זיגוג שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה:
משטחים את תערובת הבסקויטים בתבנית
מילוי גבינה:
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר
לקצף יציב ורך מאד
שמים בקערת המיקסר את שאר החומרים
ומקציפים לתערובת חלקה
מוסיפים את החלבונים ומקפלים
שוטחים בתבנית, מעל שופכים את השוקולד
ומערבבים קלות בעזרת קיסם ארוך
אופים בחום 140בטורבו מעלות 50 דקות