ריבועי דבש בקלי קלות

3.5K

את הריבועים האלה מכינים בציק וללא מיקסר
תבנית 30*20 
מתכון:
רטובים:
2 ביצים
כוס דבש
3/4 כוס שמן
חצי כוס סוכר
3/4 כוס מיץ תפוחים(ניתן להמיר בכוס תה)
יבשים:
כפית קינמון
קורט ציפורן
קורט זינגביל טחון
כפית קפה שחור
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרטובים ביחד
מערבבים את כל היבשים ביחד
מאחדים את התערובות לא לערבב מידי
אופים בחום 155 מעלות 35 דקות
סירופ סוכר:
חצי כוס סוכר
כוס מים
להרתיח הכל ביחד 10 דקות
כשהעוגה יוצאת חמה להרטיב בעזרת מברשת בסירופ סוכר לצנן
לחתוך לריבועים לפדר אבקת סוכר על חצי מהריבוע.
לא להכניס למקרר הריבועים מתייבשים במקרר ניתן להקפיא אותם
אפשר לאפות ב2 תבניות אינגליש קייק(לא למלא עד הסוף כדי שהעוגות לא יגלשו)

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close