שבלולי שוקולד

3.2K

לא תאמינו ממה הרכיבים של הבצק עשויים..
זהו מתכון עבור מי שלא אוהב מרגרינה/חמאה..
וללא מיקסר!!
בהכנת הבצק הייתי קצת סקפטית איזה מרקם יצא לעוגיות אחרי האפיה ולכן הכנתי כמות מועטה..חיכיתי שיתקררו וטעמתי הן נפלאותתת מרקם פריך מאד מצאתי את עצמי אוכלת 3 בלי להרגיש..מיד קמתי לשתף אתכם במתכון..
המתכון בכוסות חד פעמי חם
מתכון:
4 כוסות קמח -560 גרם
כוס סוכר-200 גרם
שקית אבקת אפיה
כוס מים
כוס שמן
אופן ההכנה:
מחממים את המים והשמן(לא מרתיחים)
שופכים בזרם דק לתערובת היבשים ומערבבים היטב לבצק גמיש ורך..
מרדדים ריבוע ומורחים שוקולד(אפשר איזה ממרח שרוצים-אני מרחתי ממרח רוזמרי תמונה בתגובה הראשונה)
מגלגלים לרולדה חותכים עיגולים מניחים בתבנית.
אופים בחום 170 מעלות בערך 20 דקות..
מחכים שיצטנן ו..זהירות הפריכות ממכרת.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close