שושני קצף דאבל שוקולד

8.4K

בעוגיות האלה אני מורחת שכבת ממרח שוקולד
ומעל קצף קקאו מה שנותן בוסט של טעם שוקולדי מיוחד
חשוב להשתמש בקקאו אכותי מאד מה שנותן
טעם שוקלדי ולא קקאו מריר
יש תמונות איך אני מכינה
חשוב להיצמד להוראות ע”מ שתצליחו
חשוב להקפיא את הרולדות חצי שעה ולחתוך
עם סכין חד לעיגולים דקים ולא עבים
כי זה תופח באפיה
מתכון:
330 גרם קמח תופח (2 ורבע כוסות)
2 כפות קקאו
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
2 סוכר וניל
3 כפות סוכר
4 חלמונים
ממרח שוקולד (אפשר בטעם פסק זמן או נוטלה)
מילוי קצף:
4 חלבונים
כוס סוכר
כף פודינג ווניל
כף וחצי קקאו אכותי(לסנן מגושים)
אופן ההכנה:
מעבדים את החומרים (חוץ מהחלמונים)
בבצק במעבד מזון בפולסים לאחר מכן מוסיפים
חלמון,חלמון ומעבדים עוד דקה עד שמתגבש בצק נוח
מורידים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים ל4
(אני מחלקת ל4 כי אני אוהבת עוגיות קטנות
מי שאוהב גדולות שיחלק את הבצק ל3)
בנתיים מכינים מילוי קצף:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר
לקצף נוקשה ויציב
מוסיפים את הקקאו והפודינג ומערבבים
על מהירות נמוכה עד שהכל נטמע
זה לוקח דקה והשאר מערבבת עם לקקן
הרכבה:
פותחים כל בצק למרובע(חשוב לקמח ע”מ שלא ידבק)
מורחים בשכבה דקה ובעדינות ממרח שוקולד
מעל עורמים קצף(חשוב הקצף יספיק ל4 רולדות)
מגלגלים כל רולדה (כך עושים עם השאר)
מכניסים למקפיא חצי שעה
מוציאים,חותכים
ואופים בחום 165 בטורבו מעלות 18 דקות

לוקחים כל עיגול ושמים אותו בין שתי ניירות אפיה ואז מרדדים לריבוע
לאחר מכן מורחים ממרח שוקולד אכותי, אם הבצק רך מידי וזה היה קשה לכם למרוח תכניסו למקפיא ל10 דקות
למרוח מעל את קצף השוקולד לגלגל לרולדה ולהכניס למקפיא לחצי שעה, כך יהיה נוח לחתוך לעיגולים בלי שהקצף יגלוש
אמאללהההה איזה טעים
Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close