שושנים רכים ונימוחים
ניתן לשלב בפנים איזה תבלינים שאתם אוהבים
ציפורן,קינמון,הל,אגוז מוסקט
אני שילבתי קינמון עם הל וגינגר
9 שבלולים גדולים
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
3/4 כוס שמן (150 מ”ל)
2 שקיות סוכר וניל
כף דבש
2 כוסות מים (350 מ”ל)
מילוי:
200 גר נטורינה/חמאה חתוכה לקוביות
כוס וחצי סוכר חום כהה
2 כפיות קינמון
כפית הל
כפית זנגביל
כף דבש
אופן ההכנה:
מילוי:
שמים את כל חומרי המילוי במעבד מזון
מעבדים עד שנוצרת משחה חלקה
בצק:
לשים את כל חומרי הבצק
שמים במנוחה רבע שעה
קורצים 6 עיגולים שווים
מניחים 10 דקות
פותחים כל עיגול למרובע
מורחים מהמילוי
חותכים את המרובע באמצע
מגלגלים חצי לנחש
חוצים את הנחש לכל האורך
קולעים בניהם בצורת בורג
ואז מגלגלים פנימה
וכך עושים עם השאר
מניחים בתבנית
מתפיחים שעה
מורחים ביצה
אופים בחום 230 מעלות
12 דקות או עד שמשחים קלות
מוציאים מהתנור ומורחים בסירופ סוכר
כוס סוכר
כוס מים מעט מיץ לימון להרתיח 10 דקות