שיפון שקדים ללא גלוטן

6.9K

עוגה עשירה מאד בחלבון על טהרת השקדים בלבד
בריאה בטירוף לכולם
תבנית אנגלקייק
תבנית אלומניום בינונית
מתכון:
7 ביצים מופרדות
2 שקיות סוכר וניל
כוס סוכר
300 גר’ קמח/אבקת שקדים (3 כוסות חד פעמי חם)
40 מ”ל מיץ תפוז סחוט
40 מ”ל שמן
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכרים לקצף יציב ונוקשה
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים
אבקת שקדים,מיץ והשמן
לערבב היטב עד שהכל נטמע
יוצקים לתבנית ואופים בחום
160 מעלות בטורבו 35 דקות
להכניס קיסם ארוך לוודא שהוא יוצא יבש לחלוטין
אם לא להוסיף עוד 10 דקות אפיה
**לשדרוג + ניתן לפזר מעל פרוסות שקדים מולבנים
בתום האפיה לשפוך מייפל

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close