שמרים במילוי שוקולד פרווה הורס

36.7K

עוגה זאת יוצאת עסיסית ונשמרת
טרייה לאורך זמן
העוגה נשמרת מצויין במקפיא
6 רולדות
מתכון:
קילו קמח
30 גר’ שמרים יבשים (3 כפות שטוחות)
3 ביצים
חלמון
150 גר’ סוכר (3/4 כוס)
כף תמצית וניל
180 מ”ל שמן (3/4 כוס)
440 מ”ל מים קרים מאד (2 כוסות)
מילוי שוקולד:
300 גר’ נטורינה בטעם חמאה
100 גר’ שוקולד מריר מומס
60 גר’ קקאו אכותי (22% קקאו)=חצי כוס
200 גר’ אבקת סוכר(2 כוסות)
200 גר’ פרלינה(כוס)
שקית פודינג וניל
אופן ההכנה:
מילוי שוקולד:

מסננים את הקקאו ואבקת הסוכר
מכניסים למעבד מזון עם שאר החומרים
וטוחנים למשחה חלקה
בצק:
מערבבים את הקמח השמרים והסוכרים
מוסיפים את שאר החומרים
ולשים לפחות 12 דקות ואפילו עוד קצת
מתפיחים חצי שעה
מחלקים את הבצק ל6 כדורים(כל כדור בערך 300 גר’)
נותנים לכדורים מנוחה רבע שעה(לכסות אותם בניילון)
פותחים כל כדור למלבן ארוך
מורחים בנדיבות שוקולד
מגלגלים לרולדה
(חשוב שגודל הרולדה לא תעלה על 30 סמ’ כדי שתכנס לתבנית אנגליש)
מכניסים את כל הרולדות למקפיא בערך חצי שעה
מוציאים חותכים באמצע כל רולדה ומגלגלים לצורת בורג
מתפיחים את הרולדות שעה
אופים בחום 185 מעלות בטורבו
15 דקות
באמצע מורחים קצת מעל הרולדות נטורינה מומסת
וממשיכים לאפות עוד 10 דקות
מוציאים ומורחים סירופ סוכר
סירופ סוכר:
כוס סוכר כוס מים חצי לימון סחוט
לבשל 10 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close