שקיקי פסטיות צלויים במי זהר

2.3K

השקיקים האלו הן מנות פתיחה מצויינות לכל דבר
המראה שלהם חגיגי ומרהיב
מתכון:
בצק פילו של שמרית
מילוי:
500 גרם בשר טחון
חופן אגוזי מלך(אלרגנים ניתן להשמיט)
10 שזיפים מיובשים
10 משמש מיובש
בצל גדול מגורד דק
צרור כוסברה
חצי כף מלח
כך סוכר חום דמררה
כפית כוסברה טחונה
חצי כפית קנמון
כף כרכום
זיגוג מי זהר:
כוס סוכר
חצי כוס מים
2 כפות מי זהר
להרתיח הכל ביחד 10 דקות
אופן ההכנה:
לוקחים 4 דפי פילו לשמן אותם בתרסיס שמן
מילוי
לטגן את הבצל עם שמן
להוסיף את הבשר והתבלינים ולהמשיך לטגן
ולערבב מידי פעם
לכבות את הגז ולהוסיף את שאר המרכיבים
לחתוך את עלי הפילו ל4 (קו לאורך באמצע וקו לרוחב
לקחת כל חלק למלא בתערובת הבשר לסגור
את כל הקצוות ולקשור בעלי עירית או בצל ירוק
לרסס מעל בשמן ולאפות
בחום 200 מעלות 15 דקות
להוציא ולשפוך בעזרת כף סירופ מי זהר




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close