אחת העוגות הממכרות,הרכות והטעימות שתאכלו
ניתן להמיר בכל אגוז שתרצו
לפרווה להשמיט את השמנת החמוצה ולהוסיף עוד 50 מ”ל שמן
2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 22
מתכון:
כוס וחצי של אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס
חצי כוס מייפל
לבלילה:
2 ביצים
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כף דבש
100 מ”ל שמן
240 מ”ל מיץ תפוז סחוט טבעי
200 גר’ שמנת חמוצה 27% שומן
2.5 כוסות קמח תופח (350 גר’)
אופן ההכנה:
בקערה טורפים את
הביצים,שמן,מיץ תפוז,שמנת והסוכרים
לתערובת חלקה
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד להטמעה
הרכבה:
שופכים רבע כוס מהמייפל בכל תבנית
מעל מפזרים את הפקאנים
ומעל שופכים את התערובת
אופים בחום 165 מעלות בטורבו 40 דקות
מצננים והופכים את העוגות