חיתוכיות ריבה ושטרוייזל שקדים

5.7K

עוגיות קלות להכנה שניתן למלא במה שאוהבים
כמו ממרח חלב,שוקולד ריבת חלב
תבנית 30*27
מתכון:
בצק:
200 גר נטורינה/חמאה קרה חתוכה לקוביות
80 גר אבקת סוכר
30 גר אבקת שקדים
גרידת לימון (אופציונלי)
כפית תמצית וניל
210 גר קמח (כוס וחצי)
כפית אבקת אפיה
חלמון
מילוי:
ריבת תות אכותית
שטרוייזל:
50 גר נטורינה קרה
50 גר סוכר חום דמררה
2 כפות אבקת שקדים
50 גר קמח
מערבבים הכל במעבד מזון לפירורים דקים
אופן ההכנה:
בצק:
מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון
ומערבבים לפירורים מוסיפים את החלמון וממשיכים לערבב עד שמתגבש
בצק
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה מעבירים לתבנית
ואופים 12 דקות בחום 165 מילות בטורבו
מוציאים ומורחים את הריבה מפזרים מעל
את השטרוייזל ואופים בחום 165 מעלות עוד 12 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close