טורט דלעת עם תבלינים

6.3K

היא כל כך טעימה שהיא חוסלה במהירות ע”י הילדים שלי
שכלל לא הרגישו שמדובר בדלעת
בטעמה היא מזכירה עוגת גזר או דבש אם לא
תגלו לאורחים שלכם אין סיכוי שיזהו שמדובר בדלעת
בראש השנה היא תחליף מצויין לאלה שלא אוהבים עוגת דבש
תבנית 24
מתכון:
4 ביצים
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום כהה
2 כוסות דלעת קצוצה במעבד מזון
חצי כוס שמן
חצי כוס נס קפה
2 כוסות קמח קמח
שקית אבקת אפיה
כפית קינמון
כפית אבקת ג’ינג’ר טחון
קורט פלפל שחור גרוס
קורט ציפורן
קורט אגוז מוסקט
3/4 כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים דק דק
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים שלמות עם 2 סוגי הסוכר
לקצף יציב ונוקשה.
מורידים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים את השמן הדלעת ואח”כ הקפה
מערבבים את כל היבשים ביחד(הקמח,אבקת אפיה,והתבלינים)
ומוסיפים לתערובת ומערבבים בתנועות עטיפה עד שהקמח נטמע
מוסיפים את האגוזים ומערבבים פעם אחת.
שופכים לתבנית משומנת
ואופים בחום 155 מעלות בטורבו במשך 40 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close