מאפינס פירות יבשים ואגוזים

6.2K

אפשר להכין אותה גם בתור עוגה ולהחליף איזה פירות שאוהבים.
היא קלה מאד להכנה ותוך חצי שעה יש לכם מאפינס טעימים ורכים.
חשוב להיצמד להוראות המתכון.
מתכון:
3 ביצים
כוס סוכר(200 גרם)
כוס שמן(200מ”ל)
3/4 כוס מים רותחים
חצי כוס תמרים קצוצים(100 גרם)
חצי כוס שזיפים שחורים קצוצים(100 גר’)
חצי כוס אגוזי פקאן קצוצים(60 גר’)
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים(60 גר’)
כף דבש
כפית קינמון
2 כוסות קמח(300גר’)
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
מערבבים את הפירות היבשים.האגוזים.אבקת אפיה.הקמח.והקינמון ביחד בקערה.
את הביצים.השמן.הסוכר.המים הרותחים מערבבים היטב מוסיפים את היבשים ושופכים או לתבניות מאפינס או לתבנית עוגה(בתבנית עוגה האפיה יותר ארוכה) ואופים חצי שעה בחום 170 מעלות.
בתמונות אופציה לקישוט.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close