מגולגלות תמרים

24K

הבצק ללא סוכר ולכן הם מתאימות למי שרצתה עוגיות ללא סוכר..
(ניתן לוותר על אבקת הסוכר)
את החמאה אפשר להמיר למחמאה.
תפתחו את התמונות והסרטונים יש הסבר מפורט על תהליך ההכנה
כולל מילוי תמרים אמיתי..
הכמויות גדולות בכוונה כדי שיתאים למשלוח מנות.
ניתן לחלק את הכמויות לחצי.
מחכה לכם טריק בסרטונים על אבקת סוכר.
מתכון לבצק:
קילו קמח
שקית אבקת אפיה.
300 גרם חמאה רכה קצת
2 חלמונים
כוס שמן (200 מ”ל)
כוס מים(200 מ”ל)
מערבבים את כל החומרים ביחד במיקסר עם וו גיטרה.
הבצק יוצא דביק לכן חשוב לקמח את משטח העבודה
מוציאים את הבצק מחלקים ל6 עיגולים ומכסים אותם בניילון.
מתחילים לרדד עיגול למרובע מורחים תמרים מפזרים קצת קוקוס וקצת אגוזים מגלגלים חורצים חריצים.
ראו תמונות וסרטונים.
ואופים בחום 170 מעלות 20 דקות.
(משך זמן אפיה הוא בגדר המלצה יתכן שבתנור שלכם תצטרכו קצת יותר)
מילוי תמרים:
חבילה וחצי וואקום של תמרים
2 כפות דבש(40 גרם)
כף קינמון
כוס מים רותחים
מערבבים הכל יחד על הגז במשך 6 דקות עד שהכל נמס ומעבירים למעבד מזון עם סכין מערבבים עד שנוצרת משחה חלקה.(ראו תמונות)
תוספות:
קוקוס
3/4 כוס אגוזים קצוצים קלויים
(פקאן/מלך)

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close