סוכריות ג’לי

7.2K

קחו מתכון קליל למשלוחי מנות ההכנה שלו קלילה
ואפשר ליצור מהרעיון המקורי אינספור אפשרויות
מתכון:
3 חבילות של ג’לטין
(6 כפות)
כוס מיץ-איזה טעם שרוצים
או של פריגת..או מיץ תפוזים סחוט..מי שרוצה סוכריות שקופות שישתמש במיצים השקופים (יש תמונה) אבל הם לא מספיק מתוקים אז תוסיפו חצי כוס סוכר(תמיסו את הסוכר עם המיץ ותקררו.
להוסיף את הגלטין למיץ להשרות בצד 10 דקות עד שהנוזלים יספחו.
לחמם את המסה בזהירות רק לחמם לא להרתיח!!!
עד שהתערובת נוזלית וחלקה.
לשפוך לתבניות סיליקון איזה צורה שרוצים.
מכניסים למקפיא לרבע שעה ואז מחלצים.
אפשר לזלף קצפת מעל זה קריר וטעים.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close