ספינג הכי אוורירי

29K

זה הספינג הכי אוורירי שאני מכירה
והמתכון הזה הוא הצלחה מסחררת גם למי
שלא מצליח עם בצקי שמרים
אין בתוך הבצק שמן מה שגורם לאווריריות יתר
את הבצק אני מכינה בידיים מכוון שלא צריך ללוש
אותו הרבה תצמדו להוראות המתכון
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
כפית מלח
4 כפות סוכר
2 כפות אלכוהול
4 כוסות מים
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק ומתחילים עם 2 כוסות מים
אח”כ מוסיפים כוס ושוב לשים
מוסיפים עוד  כוס ולשים אם הבצק מספיק רטוב ודביק
אין צורך להוסיף עוד מים אם אתם מרגישים שהוא לא דביק
מספיק תוסיפו עוד חצי כוס
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ונותנים התפחה במשך 40 דקות
או עד שהבצק הכפיל את הנפח.
אחרי שהבצק תפח מורידים את הנפח ונותנים לו עוד התפחה של שעה
למי שרוצה ספינג אוורירי מיוחד שיתפיח אותו שעתיים וחצי
מחממים את השמן(אני משתמשת במד חום ומגיעה לטמפרטורה של 160
מעלות-מדידת חום השמן במד חום נותנת לי אינדקציה מדוייקת
לגבי חום השמן ע”מ שהספינג לא ישרף ויהיה מספיק מטוגן מבפנים)
אחרי שהשמן חם לא מורידים את נפח הבצק
מניחים ע”י מים קרים בקערה וכל פעם טובלים את הידיים
קורצים עיגול קטן יוצרים חור באמצע ומטגנים מכל צד במשך 2 דקות
ניתן לפזר מעל
סוכר..דבש..אבקת סוכר

אם הספינג מלא חורים תדעו שהצלחתם
זה המד חום
Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close