עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל וגנאש שוקולד חלב

22.3K

שכבות של אושר
זה שם העוגה
מרקם בין השכבות של קרם וניל
בסקויט רטוב במידה הנכונה עם טעם קפה
מילוי נכון קטיפתי ואוורירי
רוצו להכין הנאה מובטחת
קרם פטסייר:
240 מ”ל חלב(כוס)
שקית סוכר וניל
2 חלמונים
30 גר’ קורנפלור (2 כפות שטוחות)
אופן הכנה:
מחממים את החלב
בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים לתערובת חלקה
מוסיפים מעט מהחלב לתערובת (להשוואת טמפ’)
מסננים ושופכים בחזרה את הכל לקלחת על אש נמוכה
וממשיכים לערבב עד שהכל מסמיך
(לא לעבור את ה80 מעלות אחרת התערובת לא תצא חלקה)
לקרר היטב שעה במקפיא
תבנית 27*30
מתכון:
2 חבילות ביסקוויטים(לא תצטרכו את הכל)
חצי כוס נס על חלב (תשתמשו בנס קפה אכותי)
מילוי וניל:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
200 גרם שמנת חמוצה 15% שומן
250 גרם גבינה לבנה 9%
גביע קרם פטסייר מוכן של חברת גד(הוא מושלם)
*מתכון לקרם פטסייר למעלה
180 מ”ל חלב(3/4 כוס)
2 כפות שטוחות פודינג וניל
חצי כוס סוכר
גנאש שוקולד חלב:
120 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד מריר
כף דבש
אופן ההכנה:
מילוי קרם וניל:
להקציף את השמנת מתוקה למרקם יוגורט רך
להוסיף את שאר החומרים
ולהקציף לקצף יציב אבל רך(זה סוד הרכות)
הרכבה:
מטבילים את הבסקויטים
בקפה (שניה בדיוק)
מסדרים שכבה ראשונה
שופכים חלק מהקרם
וכך ממשיכים עם עוד שתי שכבות
גנאש:
מרתיחים את השמנת מוסיפים את השוקולד והדבש
מערבבים היטב מסננים למנוע גושים
ואז בעזרת כף גדולה לשפוך מעל את הגנאש

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close