פחזניה עם קארמבל קקאו במילוי קרם ווניל הורס

11.3K

זאת האחת הפחזניות הכי טעימות שתאכלו
וההשקעה בבצק מעל שווה את התוצאה
ניתן להחליף את הקקאו בקמח רגיל ולהוסיף צבע מאכל
למי שירצה אותן חגיגיות
כמות בערך 20 תלוי בגודל
מתכון:
סבלה שוקולד
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
80 גרם קמח
20 גרם קקאו(2 כפות)
2 כפות אבקת שקדים
בצק רבוך
חצי כוס חלב (100 מ”ל)
חצי כוס מים(100 מ”ל)
100 גרם חמאה
2 שקיות סוכר ווניל
קורט מלח
כוס קמח (140 גרם)
3 ביצים גודל L טרופות היטב
(יתכן שלא תצטרכו את כל הכמות)
קרם ווניל:
2 כוסות חלב (480 מ”ל)
מקל ווניל
(למי שאין שישים כפית תמצית ווניל
2 שקיות סוכר ווניל
כף דבש
2 כפות סוכר
4 חלמונים
2.5 כפות קורנפלור(50 גרם)
250 מ”ל שמנת מתוקה
כף פודינג ווניל
אופן ההכנה:
סבלה קקאו:

מערבבים את כל החומרים במעבד מזון לבצק
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה
לא לרדד דק מידי
ומקפיאים, בנתים מכינים את הפחזניות
בצק רבוך:
מרתיחים את כל הנוזלים
חלב,מים,חמאה,סוכר,מלח
כשהתערובת רתחה להוריד מהגז להוסיף בבת אחת את הקמח
ולערבב היטב עד שהקמח נטמע והבצק חלק
מעבירים שוב לגז ומערבבים כל הזמן עוד 2 דקות
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים על המהירות הגבוה
ע”מ לקרר את הבצק זה לוקח 5 דקות
לאחר שהבצק קר מוסיפים כל פעם קצת מהביצים הטרופות
וממשיכים לערבב עד שנוצר לכם בצק יציב ומבריק
(הראיתי בשידור החי את התהליך)
מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק בגודל 8
ומזלפים במרווחים קצת גדולים(הפחזניה תופחת באפיה)
מוציאים את הסבלה מהמקפיא וקורצים עיגול
שיהיה קצת יותר גדול מהפחזניה, מניחים את עיגול הבצק
מעל הפחזניה
אופים בחום 150 מעלות בטורבו 50 דקות
(את התבנית השניה שומרים במקפיא וכשהראשונה הסתיימה
מוציאים את השניה ישר לתנור)
קרם ווניל:
מרוקנים את מקל הווניל ומוסיפים לחלב
מערבבים את החלמונים הסוכר והקורנפלור עם חצי כף חלב
לתערובת חלקה
מרתיחים את החלב,הדבש לאחר שהחלב רתח
שופכים מעט לתערובת החלמונים מערבבים היטב ושופכים
את כל תערובת החלמונים לחלב בחזרה מערבבים היטב
מעל הגז עד שנוצר לכם קרם סמיך ויציב
להוריד מהגז ולסנן את התערובת במסננת
להכניס למקרר כשעתיים
לאחר שקרם הווניל התקרר
מקציפים שמנת מתוקה עם הפודינג שהשמנת מעט התייצבה
מוסיפים את קרם הווניל ומערבבים לקרם יציב
שופכים לשק זילוף עם צנטר משונן ודק
הופכים את הפחזניה יוצרים חור קטן בעזרת סכין
או בעזרת הצנטר מזלפים לתוך הפחזניה

הופכים את הפחזניה וממלאים

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close