ריבועי פקאן ושוקולד ציפס חלב

7.5K

זה בעצם פאי פקאן שחתכתי אותם לריבועים בכדי
להביא לאירוע הם כל כך פריכים וטעימים בטירוף
אם רוצים לאפות בתבנית פאי תשתמשו בגודל 26
וניתן לשים מעל התערובת חתיכות פקאן שלמות בצורה
מסודרת ויפה ולאפות
תבנית 20*30
מתכון:
170 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
240 גרם קמח(2 כוסות)
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות שקדים טחונים
ביצה אחת
מילוי פקאן:
350 גרם פקאן קלוי וקצוץ גס
50 גרם חמאה
70 מ”ל שמנת מתוקה(חצי כוס)
כף פרלינה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
2 כפות שקדים טחונים
100 גרם שוקולד ציפס חלב(ניתן לקנות בחנויות שמתמחות לאפיה)
אם לא מצאתם שוקולד ציפס חלב ניתן לקחת 100 גרם שוקולד חלב ולקצוץ דק
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון חוץ מהביצה
ולשים אותו בפולסים קצרים עד שנוצר בצק פירורי
לאחר מכן מוסיפים את הביצה ולשים עוד קצת עד שמתגבש בצק
מוציאים את הבצק ומשטחים אותו בתוך התבנית ואופים אותו
ב160 מעלות 10 דקות.
לאחר מכן מוציאים אותו ומתחילים להכין את המילוי
המילוי:
על הגז ממיסים חמאה,סוכר,פרלינה ושמנת מתוקה עד שנוצרת תערובת חלקה
מורידים מהגז ושופכים את התערובת לאגוזי פקאן
מוסיפים 3 ביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים 2 כפות שקדים טחונים ושוב מערבבים
שופכים את התערובת לתוך התבנית עם הבצק חצי אפוי
וממשיכים לאפות בחום 150 מעלות חצי שעה
כשהפאי מוכן והתקרר ניתן להכניס אותו למקפיא חצי שעה
ולאחר מכן לחתוך לריבועים יפים.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close