שמרים במילוי פרלינה לוז ושוקולד

6.5K

אחד המילויים הכי טעימים שיצא לי להכין
הוא פרווה,עשיר בשוקולד ואגוזי לוז
את הפרלינה ניתן לרכוש בכל חנות שמתמחה לאפיה
6 רולדות
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כפית מלח
חצי כוס סוכר
גרידת לימון(אופציונלי)
3/4 כוס שמן (180 מ”ל)
3 ביצים
2.5 כוס מים(550 מ”ל)
מילוי:
500מ”ל פרלינה לוז
300 גרם שוקולד מריר מומס עם רבע כוס שמן
2 כפות קקאו
כוס ורבע אבקת שקדים (140 גרם)
240 גרם פירורי בסקויטים
(לוטוס,פתי בר,שוקולד,בטעם חמאה)
אופן ההכנה:
מילוי:
בקערה שמים פרלינה שוקולד מריר מומס ומערבבים
מוסיפים קקאו ואבקת שקדים ומטמיעים לתוך התערובת
עד שמתגבשת תערובת חלקה
(התערובת תראה נוזלית)
מכניסים רבע שעה למקפיא למעט התייצבות
הכנת הבצק:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
(הבצק יוצא דביק וזה בסדר עובדים על משטח מקומח)
מתפיחים חצי שעה
מחלקים את הבצק ל6 עיגולים שווים
ונותנים מנוחה חצי שעה
פותחים כל למרובע רחב
(לא דק מידי ולא עבה מידי)
שופכים בנדיבות מהמילוי
מפזרים מעל פירורי בסקויטים בשכבה דקה ואחידה
מגלגלים לרולדה
מניחים על תבנית תנור
מתפיחים את הרולדות שעה
מורחים ביצה
אופים בחום 190 מעלות 18 דקות
מברישים בסירופ (כוס סוכר,כוס מים,מיץ לימון להרתיח 10 דקות)
כשהעוגות מצטננות מכניסים למקפיא
מוציאים ופורסים
(העוגות טעימות כשהן חצי קפואות)

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close