אוזני המן שוקולדיים במילוי קפה

7.5K

אוזני המן אילו אינם שגרתיים בטעמים
הטעם כל כך מיוחד ואת המילוי מזלפים פעמיים
פעם לפני האפיה ופעם אחרי האפיה
מתכון:
200 גרם חמאה קרה
250 גרם קמח(2 כוסות פחות כף)
3 כפות אבקת סוכר
2 כפות קקאו אכותי
100 גרם שוקולד מריר
חלמון
מילוי קפה:
100 גרם חמאה
150 גרם שוקולד לבן
כף נס קפה
רבע כוס חלב
כף קורונפלור
חצי כף קמח
אופן ההכנה:
מילוי קפה:
ממיסים את השוקולד ,חמאה,קפה,הסוכר והחלב
על הגז עד שהתערובת נהיית חלקה מורידים מהגז
ומוסיפים את הקורנפלור והקמח ומערבבים היטב
מכניסים לתוך שק זילוף ומקררים במשך שעה במקרר
בצק פריך:
מכניסים למעבד מזון את הקמח,הסוכר
שוקולד מריר, קקאו טוחנים היטב עד לאבקה
לאחר מכן מוסיפים את החמאה
וממשיכים לערבב בפולסים
מוסיפים את החלמון ומערבבים עד שמתגבש בצק
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קורצים עיגולים
מזלפים כמות קטנה של המילוי אופים
בחום 170 מעלות בטורבו 10 דקות
לאחר שהאוזני המן מתקררים מזלפים עוד מילוי מעל
ומפזרים פולי קקאו מעל

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close