אחת העוגות שאתם הולכים להתמכר בטירוףף
2 תבניות אינגלישקייק
מתכון:
3 ביצים
2 שקיות סוכר
200 גר’ סוכר(כוס)
180 מ”ל שמן(3/4 כוס)
220 מ”ל מיץ תפוז סחוט(3/4)
(אם השתמשתם במיץ קנוי תפחיתו מהסוכר)
70 גר’ קוקוס(3/4 כוס)
שקית פודינג וניל(80 גר’)
210 גר’ קמח תופח(כוס וחצי)
גרידת לימון (אופציונלי)
לסירופ:
100 מ”ל מים
40 גר’ משקה רום (כף תמצית רום)
2 כפות סוכר
לבשל 10 דקות עד שהסוכר נמס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ביחד
למעט הקמח
עד שהתערובת חלקה מוסיפים את הקמח
ומערבבים עד שנטמע
אופים בחום 160 מעלות בטורבו כ40 דקות
או עד שהקיסם יוצא מעט פירורי יבש
מוציאים את העוגות
ויוצקים את הסירופ מעל
מניחים להצטנן חצי שעה עד שהכל נספג
תתכוננו להתמכר