גבינה פרורים במרקם מוס

7.4K

עוגה נדירה במרקם שלה תלכו לפי ההוראות
ותצא לכם עוגה במרקם המדוייק
בצק קריספי גבינה במרקם מוס
קמח שקדים-תורם למרקם רך לבצק
גבינה-לפני הכנת העוגה תסננו את הגבינה במשך שעה וחצי
סוכר- אני שמה חצי כוס העוגה יוצאת במתיקות מדוייקת
כוס מידה אוניברסלית
להצלחת המתכון הכי נכון לשקול חומרים
תבנית גודל 20
מתכון:
בצק פריך:

150 גר’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
180 גר’ קמח (כוס+2 כפות)
כפית אבקת אפיה
30 גר’ קמח שקדים (3 כפות)
60 גר’ אבקת סוכר (חצי כוס)
מוס גבינה:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
500 גר’ גבינה לבנה 9% (חשוב לסנן)
40 גר’ פודינג וניל
כפית תמצית וניל אכותית
100 גר’ סוכר(חצי כוס-מי שאוהב מתוק שישים יותר)
אופן ההכנה:
בצק פריך:

לשים את כל חומרי הבצק במעבד מזון בפולסים
עד שמתגבש בצק
מרדדים את הבצק לעובי 1.5 ס”מ בין שני ניירות אפייה
מניחים בתבנית התנור
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 20 דקות
מוציאים בתום האפיה וקורצים מיד עם הרינג
מקררים היטב
מעבירים את קלתית הבצק לתבנית
את הקצוות מפוררים במזלג ומניחים בצד
מוס גבינה:
מקציפים את השמנת מתוקה למרקם יציב
מערבבים בקערה נפרדת
גבינה,פודינג,סוכר,וניל למרקם חלק(התערובת תצא דחוסה קצת וזה בסדר
מאחדים בין התערובות בתנועות קיפול
יוצקים לתבנית
מפזרים מעל פירורים ומכניסים למקרר לילה להתייצבות





Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close