חיתוכיות אגוזי לוז במילוי שוקולד ופרלינה

5.1K

את המתכון הנדיר הזה קיבלתי מהחבר הטוב שלי
שחם גור, המתכון המקורי הוא של מגולגלות תמרים
אז החלטתי לשנות את המילוי והצורה למרובעות
הוספתי מים במקום שמן כי זה הרגיש לי קצת שומני מידי.
והוספתי למתכון ממרח נוטלה ביתי
תתכוננו להתמכר
אל תחלקו את המתכון לחצי כי אתם תתמכרו ניתן להקפיא את העוגיות
תבנית תנור
מתכון:

400 גרם חמאה רכה
קילו קמח
4 ביצים
1 אבקת אפיה
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר ווניל
גרידה מלימון אחד
גרידה מתפוז אחד
חצי כוס מים קרים
למילוי:
שוקולד למריחה(ניתן לבחור איזה שרוצים)
ממרח נוטלה ביתי
2 כוסות אגוזי לוז קלויים וקצוצים דק
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרי הבצק ביחד עם וו גיטרה
עד שכל החומרים נטמעו(לא ללוש הרבה)
מחלקים את הבצק ל3 חלקים
(ע”מ שיצא לכם מדוייק תשקלו את הבצק ותחלקו ב3)
לרדד כל עיגול בין 2 ניירות אפיה ולהניח את הבצק עם נייר האפיה בתבנית
לסדר מסביב לתבנית את הבצק
למרוח 2 כפות ממרח נוטלה ומעל למרוח את השוקולד
לפזר מעט אגוזי לוז קלויים
שוב לרדד את העיגול בין 2 ניירות אפיה ולהפוך את נייר האפיה מעל הבצק בתבנית
וכך לעשות עם העיגול השלישי(ראו תמונות)
למרוח על השכבה האחרונה ממרח נוטלה לפזר מעל את האגוזי לוז
ולאפות חצי שעה בחום 160 מעלות בטורבו
ממרח נוטלה:
לקלות 2 אגוזי לוז
לקרמל כוס ורבע סוכר
לשפוך לנייר אפיה עד שמתקרר
לשבור לחתיכות ולהכניס למעבד מזון ביחד עם אגוזי הלוז הקלויים
לטחון היטב למשחה חלקה
להמיס 400 גרם שוקולד חלב ולהוסיף
לפרלינה ולערבב עוד דקה עד שהכל נטמע ביחד
להעביר לקופסא ולשמור בארון(במקרר זה יתקשה)

להניח את הבצק בין 2 ניירות אפיה ולרדד ריבוע שמתאים לגודל תבנית התנור
להניח את הבצק עם נייר האפיה בתבנית התנור ולסדר מסביב את הבצק
לרדד שוב את העיגול השני בין 2 ניירות אפיה להרים ביחד עם נייר האפיה להפוך ולהניח מעל הבצק בתבנית
לסדר את הבצק כך שיכסה את הבצק מלמטה
לקלף את נייר האפיה וכך לעשות עם העיגול השלישי
לקלף את נייר האפיה וכך לעשות עם העיגול השלישי
טעים בטירוף
Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close