חיתוכיות לוטוס

6.6K

חיתוכיות טעימות בטירוף מושלמות לצאת צום כיפור
הן מדוייקות במרקם ובטעם כך שפתיחת הצום איתם
זה הדבר שתצטרכו
תכפילו כמויות גם לסוכות הן נשמרות מצויין במקפיא
לחובבי הלוטוס וניתן גם להחליף
בכל ממרח שתאהבו
נוטלה,ריבה,ממרח תמרים,שוקלד השחר וכו’
תבנית תנור 3 ניירות אפיה
מתכון:
300 גר’ קמח (2 כוסות +2 כפות)
200 גר’ נטורינה בטעם חמאה חתוכה לקוביות
70 גר’ סוכר
2 שקיות סוכר וניל
50 גר’ לוטוס מומס
ביצה
למריחה בין השכבות ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
מעבדים את כל החומרים במעבד מזון
לאחר שהתערובת פירורית מוסיפים
את הביצה ומעבדים עד שמתגבש בצק
מחלקים את הבצק ל3
כל חלק מרדדים בין שתי ניירות אפיה
(מסדרים את הקצוות למרובע)
מניחים את הנייר עם הבצק על תבנית התנור
ממיסים את ממרח הלוטוס ומורחים שכבה דקה
מרדדים בצק נוסף למרובע ובעזרת נייר האפיה
הופכים מעל השכבה הראשונה
אותו הדבר עם העיגול השלישי
מכניסים לתנור בחום 170 מעלות בטורבו
25 דקות
כשהעוגה קרה ניתן למרוח מעל שוב ממרח לוטוס
להכניס למקפיא רבע שעה
להוציא ולחתוך לקוביות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close