חיתוכיות פננסייר פיסטוק עם גנאש שוקולד

661

את החיתוכיות ניתן להכין כפאי פיסטוק
או כמוני להכין בתבנית מלבנית 30*40
לפרוס לריבועים ולהקפיא.
זה קינוח מקסים לאחר ארוחה או לכל אירוע
שניתן להניח על בר מתוקים
אפילו אם התארחתם והבאתם את המנה האחרונה
תהיו בטוחים שהיא גונבת את ההצגה
תבנית מלבנית 30*40
או תבנית פאי 26
מתכון:
בצק פריך
200 גרם חמאה/נטורינה
250 גרם קמח(כוס ו3/4)
40 גרם פיסטוק קלוי טחון דק(3 כפות)
כף מחית פיסטוק
טיפה צבע מאכל ירוק (אופציונלי)
פננסייר פיסטוק:
5 חלבונים
2 שקיות סוכר וניל+2 כפות
80 גרם פיסטוק קלוי טחון
120 גרם נטורינה מומסת או חמאה
כף מחית פיסטוק
90 גרם קמח
150 גרם אבקת סוכר
חצי כפית אבקת אפיה
גנאש שוקולד:
120 מ”ל שמנת תמחית/מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
כף דבש
ממיסים הכל ביחד לתערובת חלקה
אופן ההכנה:
מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון
משטחים בתבנית ואופים בחום 170 מעלות
12 דקות
פנסייר פיסטוק:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר וניל והסוכר
לקצף יציב
מאחדים את כל היבשים
מאחדים את הנטורנה/חמאה עם המחית פסטוק
מוסיפים את הנטורינה/חמאה מומסת ליבשים מערבבים היטב
מוסיפים את החלבונים בתנועות קיפול
שופכים את הפננסייר לתבנית עם הבצק חצי אפוי
ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 25 דקות
מקררים
ושופכים מעל את הגנאש

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close