חיתוכיות אלה נשמרות שבוע במקרר
ועד חצי שנה במקפיא
ניתן לשים במקום השוקולד ריבה
מראש כמות העוגיות כאן גדולה
בגלל שניתן להקפיא אותם
רינג 30*30 (רצוי לקנות את הרינג הזה הוא מעולה לחיתוכיות)
אופן ההכנה:
בצק פריך:
200 גר’ חמאה/מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
300 גר’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
כפית אבקת אפיה
כפית וניל
70 גר’ אבקת סוכר
4 חלמונים
מילוי שוקולד:
200 גר’ שוקולד מריר מומס
2 כפות דבש
3 ביצים
**ניתן לתבל את המילוי בכפית,קינמון,נס קפה,גרידת תפוז
מרנג:
4 חלבונים
כוס סוכר
50 גר קוקוס (כוס חד”פ לשתיה קרה)
2.5 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה:
בצק פריך:
למעבד מזון מכניסים את כל החומרים למעט החלמונים
טוחנים בפולסים עד לקבלת מרקם חול
מכניסים את החלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק
מורידים את הבצק בין שתי ניירות אפיה
מרדדים מכניסים לרינג
(להניח את הרינג בתבנית תנור ומתחת נייר אפיה)
לאפות בחום 170 מעלות 10 דקות
להוציא מהתנור
מילוי שוקולד:
לערבב את כל החומרים ביחד בעזרת מטרפה
לשפוך את מילוי השוקולד מעל הבצק
מרנג:
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
אך לא נוקשה
להוסיף את שאר החומרים
לערבב בקצרה עד להטמעת החומרים
לשפוך מעל השוקולד ולמרוח בעדינות
להחזיר לאפיה בתנור עוד 30 דקות
לקרר היטב ולחתוך לריבועים