טורט לוטוס רכה במיוחד

13.2K

אחת העוגות הכי רכות שתפגשו
תתכוננו להתמכר
2 תבניות אינגלישקייק או תבנית אנג’לקייק
מתכון:
4 ביצים מופרדות
100 גר’ סוכר לבן
100 גר’ סוכר חום כהה
כף נס קפה
160 גר’ ממרח לוטוס מומס(3 כפות)
130 מ”ל שמן
120 מ”ל מים
280 גר’ קמח תופח
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים לקצף בהיר
מוסיפים את הסוכרים ,ממשיכים להקציף לקצף יציב מאד
מנמיכים את המיקסר ,מוסיפים את החלמונים והנס קפה
יוצקים את השמן אח”כ את הלוטוס המומס יוצקים כל
פעם קצת עד שהוא נטמע.
שופכים חצי כוס מים ומערבבים קלות
מוסיפים את שאר הקמח והמים ומערבבים
עוד חצי דקה עד להטמעה
יוצקים לתבניות
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 35 דקות
בתום האפיה ניתן לשפוך מעל לוטוס קראנץ’
(יש ממרח לוטוס חלק ויש גם לוטוס קראנץ)

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close