טורט נקטרינות וקרמבל פיסטוק

1.7K

עוגה טעימה שניתן להחליף בכל פרי שתחפצו
תפוחים,משמשים אפרסק וכו’
את הפיסטוק ניתן להמיר בכל אגוז אחר
ואפשר גם בלי שום אגוזים
שמתי בתערובת הנקטרינות מיי ורדים זה כמובן אופציונלי
ומי שלא אוהב שישמיט
חמאה ניתן להמיר לנטורינה
2 תבניות אנגלישקייק
מתכון:
לטורט:

3 ביצים שלמות
כוס סוכר
120 מ”ל מיץ תפוז סחוט טרי(חצי כוס)
100 מ”ל שמן(חצי כוס)
300 גר’ קמח תופח (2 כוסות+2 כפות)
קרמבל פיסטוק:
50 גר’ חמאה
100 גר’ קמח
60 גר’ פיסטוק קצוץ דק
100 גר’ סוכר
קומפוט נקטרינות:
4 נקטרינות חתוכות לקוביות קטנות
2 סוכר וניל
חצי כפית תמצית מיי ורדים (מערבבים הכל ביחד ומניחים בצד)
אופן ההכנה:
קרמבל פיסטוק:
את הכל מערבבים בידיים לפירורים
(ניתן להכניס הכל למעבד מזון)
טורט:
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף יציב
מוסיפים את השמן והמיץ מערבבים עוד דקה
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד להטמעה
יוצקים לתבניות
אופים בחום 160 מעלות בטורבו 10 דקות בלבד
מוציאים ומפזרים את הנקטרינות והקרמבל מעל
מחזירים לאפיה של עוד 35 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close