טורט תפוזים בתבנית אנגלישקייק

16.1K

זאת עוגת בסיס נהדרת רכה ואוורירית בטירוף
מעל תוכלו לשים אגוזים קצוצים,שקדים ומייפל
2 תבניות אנגלישקייק
מתכון:

4 ביצים שלמות
200 גר’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
120 מ”ל מיץ תפוז סחוט (חצי כוס)
280 גר’ קמח תופח (2 כוסות)
גרידת לימון/תפוז (אופציונלי)
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים שלמות עם הכוס סוכר לקצף יציב
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן והמיץ
מרימים את המהירות למקסימלי למשך חצי דקה
מוסיפים את הקמח ושוב מרימים את מהירות המקסר למקסימלי
למשך חצי דקה עד שהקמח נטמע
יוצקים ל2 תבניות אנגליש קייק
ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 35 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close