לביבות,קציצות לא כל כך אכפת לי איך קוראים לזה
אבל כל קציצת ירק אהובה עליי באשר היא
ניתן לשחק במילויים שלה ובתוספות היא מזינה
וטעימה בכל ווראציה.
קציצות אני לא מטגנת בשמן עמוק אלא בתוך מחבת טפלון
עם רבע כוס שמן בלבד וכל פעם מוסיפה מעט
מתכון:
6 פרחי כרובית טריה
1 קישוא זוקיני בינוני
1 בצל בינוני
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
חצי חבילה כוסברה קצוצה
10 עלי נענע קצוצים
חצי כוס שומשום לבן
חצי כוס שומשום שחור
5 ביצים
כוס פירורי לחם או כוס קמח כוסמין
כף מלח
כף כרכום
כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
מגרדים את הכרובית, הקישוא והבצל
(אני הכנסתי הכל למעבד מזון וטחנתי קלות)
מוסיפים את הביצים(שהם טרופות)
עשבי התיבול ושאר החומרים ומערבבים היטב
מניחים בצד 10 דקות
מחממים מחבת טפלון עם רבע כוס שמן
מגלגלים כל קציצה ומטגנים מכל צד 4 דקות
(על להבה בנונית)