לחם בצל וקצח

827

אומנם זה ללא גלוטן אבל המרקם של הלחם
כל כך אוורירי וטעים בזכות שילוב של עמילנים בקמח
תמי שמיועד למאפי שמרים
תבנית אינגלישקייק
מתכון לכיכר:
300 גרם קמח תמי למאפי שמרים
כף שטוחה שמרים יבשים
חצי כף מלח
כף סוכר
ביצה אחת
כף שמן
180 מ”ל מים (3/4 כוס)
2 כפות קצח
2 כפות בצל מטוגן מיובש
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
מעברים לתבנית אינגליש קייק משומנת
מתפיחים שעה
אופים בחום 180 מעלות בטורבו 40 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close