לחם שקדים ואגוזים

6.2K

הלחם הזה בריאותי וטעים בטירוף
הוא ללא שמרים
ללא סוכר
ללא גלוטן
ניתן להכניס בפנים מה שרוצים
כל סוגי האגוזים,חמוציות,עגבניות מיובשות,עשבי תיבול
כיכר אחת
תבנית אינגלישקייק
מתכון:
4 ביצים
25 גרם נטורינה מומסת (ניתן להמיר לשמן זית)
100 גרם קמח שקדים(כוס)
3/4 כוס קורנפלור (80 גרם)
(ניתן להחליף לקמח תפו”א, או עדשים)
שקית אבקת אפיה
כפית שטוחה של מלח
2 כפות קצח
חצי כוס אגוזי מלך חתוכים גס
רבע כוס סומסום
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים
שופכים לתבנית
מפזרים מעל סומסום
ואופים בחום 170 מעלות 40 דקות


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close