לחם שקדים ואגוזים

26K

הלחם הזה בריאותי וטעים בטירוף
הוא ללא שמרים
ללא סוכר
ללא גלוטן
ניתן להכניס בפנים מה שרוצים
כל סוגי האגוזים,חמוציות,עגבניות מיובשות,עשבי תיבול
כיכר אחת
תבנית אינגלישקייק
מתכון:
4 ביצים
25 גרם נטורינה מומסת (ניתן להמיר לשמן זית)
100 גרם קמח שקדים(כוס)
3/4 כוס קורנפלור (80 גרם)
(ניתן להחליף לקמח תפו”א, או עדשים)
שקית אבקת אפיה
כפית שטוחה של מלח
2 כפות קצח
חצי כוס אגוזי מלך חתוכים גס
רבע כוס סומסום
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים
שופכים לתבנית
מפזרים מעל סומסום
ואופים בחום 170 מעלות 40 דקות


Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close