הלחם הזה בריאותי וטעים בטירוף
הוא ללא שמרים
ללא סוכר
ללא גלוטן
ניתן להכניס בפנים מה שרוצים
כל סוגי האגוזים,חמוציות,עגבניות מיובשות,עשבי תיבול
כיכר אחת
תבנית אינגלישקייק
מתכון:
4 ביצים
25 גרם נטורינה מומסת (ניתן להמיר לשמן זית)
100 גרם קמח שקדים(כוס)
3/4 כוס קורנפלור (80 גרם)
(ניתן להחליף לקמח תפו”א, או עדשים)
שקית אבקת אפיה
כפית שטוחה של מלח
2 כפות קצח
חצי כוס אגוזי מלך חתוכים גס
רבע כוס סומסום
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים
שופכים לתבנית
מפזרים מעל סומסום
ואופים בחום 170 מעלות 40 דקות