בעונת הבננות תמיד הייתי צריכה לחשוב מה לעשות
עם הבננות הבשלות שאף אחד כבר לא יאכל אותם
מתכון זה יכול להיות גם בתבנית אנגליש קייק
15 תבניות מאפינס
או
2 תבניות אנגלישקייק
מתכון:
2 ביצים
150 גרם נטורינה מומסת
3 בננות בשלות
כוס סוכר חום כהה
2 כפות דבש
3 כפות נוגט(לא חייב)
חצי כוס מיץ תפוז סחוט טרי
240 גרם קמח תופח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה:
מכניסים את הביצים,הסוכר,הבננה למעבד מזון
טוחנים דקה,מוסיפים את הנטורינה והמיץ תפוז ומערבבים עוד דקה
שופכים את הקמח ומערבבים חצי דקה.
שופכים לתבניות
אופים בחום 160 מעלות בטורבו 6 דקות
מוציאים
מפזרים את השוקולד והאגוזים
ומחזירים לאפיה עוד 30 דקות