מאפינס בננה שוקולד ואגוזים

6.2K

בעונת הבננות תמיד הייתי צריכה לחשוב מה לעשות
עם הבננות הבשלות שאף אחד כבר לא יאכל אותם
מתכון זה יכול להיות גם בתבנית אנגליש קייק
15 תבניות מאפינס
או
2 תבניות אנגלישקייק
מתכון:
2 ביצים
150 גרם נטורינה מומסת
3 בננות בשלות
כוס סוכר חום כהה
2 כפות דבש
3 כפות נוגט(לא חייב)
חצי כוס מיץ תפוז סחוט טרי
240 גרם קמח תופח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה:
מכניסים את הביצים,הסוכר,הבננה למעבד מזון
טוחנים דקה,מוסיפים את הנטורינה והמיץ תפוז ומערבבים עוד דקה
שופכים את הקמח ומערבבים חצי דקה.
שופכים לתבניות
אופים בחום 160 מעלות בטורבו 6 דקות
מוציאים
מפזרים את השוקולד והאגוזים
ומחזירים לאפיה עוד 30 דקות





Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close