מגולגלות תמרים כשרות לפסח

32.2K

מתכון בפיתוח שלי ובלעדי ברשת
לבצק פריך שניתן לעשות בו שימוש למה שתרצו
כבסיס לעוגת גבינה פירורים
או פאי כלשהו
ניתן למלא במה שרוצים
40 עוגיות
מתכון:
300 גרם קורנפלור(ניתן להמיר לקמח תפוחי אדמה)
150 גרם קמח שקדים
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות(ניתן להמיר למרגרינה)
100 גרם אבקת סוכר
ביצה
חלמון
אופן ההכנה:
לסנן במסננת את הקורנפלור והאבקת סוכר להוסיף את הקמח שקדים
ולערבב היטב
במעבד מזון לשים את כל החומרים ביחד ולערבב בפולסים עד שמתגבש בצק
(למי שאין מעבד מזון ניתן ללוש ביד רק רצוי שהחמאה תהיה רכה מעט)
מחלקים את הבצק ל3, פותחים כל רולדה במערוך
הכי טוב בין שתי ניירות אפיה
מורחים ממרח תמרים מגלגלים
חורצים בעזרת סכין מעט מלמעלה
ואופים בחום 170 מעלות בטורבו 30 דקות
מצננים מפזרים מעט אבקת סוכר ,חותכים לעוגיות
***אם יצא לכם בצק רך מידי ודביק תכניסו למקפיא לרבע שעה להתייצבות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close