מוס גבינה אפוי עם שוקולד לבן

37K

אין צורך במיקסר רק מערבבים הכל ואופים!!!
המרקם שלה משגע וטעים העוגה הכלאה בין עוגת גבינה קרה לעוגת גבינה אפויה.
השוקולד בתוכה נותן לה ארומה וטעם מיוחד.
הפעם לא צילמתי הוראות הכנה כי אין צורך מערבבים הכל ביחד וזהו אופים.
לא משתמשים באמבט מים בעוגה הזאת זה אסור!!! הסוד שלה אפיה בחום נמוך לאורך זמן.
הבלילה יוצאת נוזלית וזה בסדר לא להוסיף עוד קורנפלור ממה שכתוב!!! היא תצא דחוסה..
תיצמדו להוראות המתכון.
אופים בטורבו בחום 120 מעלות
תבנית בקוטר 26
המתכון:
בצק פריך:
כוס קמח(140 גרם)
חצי כוס אבקת סוכר(50 גרם)
100 גרם חמאה.
חלמון
מערבבים הכל או ביד או במעבד מזון משטחים בתבנית ואופים ב180 מעלות 15 דקות.
מילוי גבינה:
5 ביצים
כוס סוכר(150 גרם)
850 גרם גבינה 5% (אני עשיתי 3%)
2 שקיות סוכר ווניל
1 גביע שמנת חמוצה
200 גרם שוקולד לבן מומס
(את השוקולד הלבן רצוי להמיס עם 50 גרם חמאה ע”מ שלא יתגבש)
2 כפות קורנפלור שטוחות
לערבב הכל ביחד עד שהתערובת נוזלית שופכים מעל הבצק האפוי ואופים את העוגה ב–120 מעלות שעה וחצי שעתיים תבדקו שהעוגה לא נוזלית מידי(תזיזו את התבנית היא צריכה להיות יציבה) אם היא עדיין רוטטת מאד להמשיך לאפות.
ציפוי שמנת:
2 שמנת חמוצה
3 כפות אבקת סוכר
חצי כוס שמנת מתוקה
לערבב הכל היטב ולשפוך מעל העוגה כשהיא אפויה וחמה ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות.
לכבות את התנור אפשר ישר להוציא אותה אין צורך להשאיר היא לא צונחת.
להכניס לילה למקרר ואז לפרוס בבוקר.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close