מופלטה

2.3K

הסוד של המופלטה הוא במים
אם הבצק דביק כך תוכלו לפתוח אותו היטב
הבדל בין שמרים ללא רק עניין של זמן
עם שמרים התהליך יקרה יותר מהר
והמרקם יהיה קצת יותר עסיסי
ללא שמרים המרקם קצת יותר סטיקי ולתהליך
רצוי להוסיף עוד חצי שעה מנוחה
מתכון:
קילו קמח
כפית שמרים
חצי כף מלח
3 כפות סוכר
3.5 כוסות מים(700 מ”ל)
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
קורצים עיגולים בגודל 50 גרם
מניחים בתוך תבנית תנור משומנת בכוס שמן
נותנים מנוחה שעה
פותחים כל כדור על נייר אפיה גזור לעיגול
בהתאם לגודל המחבת
הופכים את הנייר על המחבת
משחררים בזהירות
פותחים שוב עיגול על הנייר
לאחר שהמופלטה במחבת קצת השחימה
הופכים אותה
ומעליה שוב הופכים את הנייר עם המופלטה
וכך חוזרים על הפעולה עם עוד 5 מופלטות
ניתן למרוח מעל
דבש,חמאה,שוקולד מה שאוהבים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close