משולשי פילו במילוי שקדים וקוקוס

1.3K

עוגיות קלות להכנה בזכות
הבצק של שמרית שנמצא במקרר וזמין לעבודה
אין צורך להפשיר לילה במקרר
מוציאים ועובדים
מתכון:
בצק פילו של שמרית
מילוי:
כוס אבקת שקדים
3/4 כוס קוקוס
ביצה
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
30 גרם חמאה/נטורינה מומסת
חצי כוס מים(לא לשפוך הכל להתחיל במעט ולערבב)
לערבב הכל ביחד
סירופ:
חצי כוס מים
לימון שלם סחוט
רבע כוס סוכר
לבשל 10 דקות
אופן ההכנה:
פותחים כל עלה פילו
חותכים לרצועות מלבניות
בעזרת כפית לוקחים מהמילוי
ומניחים בקצה הרצועה
מתחילים לקפל באלכסון בצורת משולש
מניחים על תבנית תנור
אופים בחום 180 מעלות 20 דקות
מוציאים ומברישים בסירופ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close