עוגיות עם מילוי מושלם בזכות הפקאן הקלוי
הן חלביות ומי שרוצה להמיר לפרווה שיחליף את
היוגורט בחצי כוס מיץ תפוז
מתכון:
400 גרם קמח (3 כוסות קמח)
200 גרם חמאה רכה
חצי כוס סוכר
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר ווניל
3 חלמונים
150 מ”ל יוגורט 3%
מילוי:
3 חלבונים
כוס סוכר
3 כפות פודינג ווניל
חצי כוס פקאן קלוי טחון קצת גס
אופן ההכנה:
מילוי:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב מאד
מסננים את הפודינג ומערבבים ביחד עם הפקאן הקלוי
מכנסים את התערובת לקצף ומערבבים בתנועות קיפול עד שהכל נטמע
אופן הכנת הבצק:
מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה
רק עד שהוא מתגבש.
מורידים את הבצק למשטח מקומח קלות
מחלקים אותו ל4,
ומרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפיה (רצוי לקמח מעט את ניירות האפיה)
ממלאים במילוי ומגלגלים, מכניסים את הרולדה למקפיא במשך חצי שעה
להתייצבות ע”מ שיהיה נוח לחתוך ותתקבל צורה אחידה ויפה
רצוי לחתוך את הרולדה לעיגולים דקים ולא עבים כי העוגיות תופחות באפיה
את העוגיות אופים בחום 170 מעלות בטורבו למשך 25 דקות